Wie ben ik

Op 9 april 1959 ben ik om 22.00 uur in de lichtstad Eindhoven op de wereld gezet.

Ik ben Anita Boots, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. In mijn woonplaats Castricum heb ik een coachingspraktijk voor kinderen en volwassenen. Daarbij werk ik oplossingsgericht en op maat.

Naast mijn werk als coach ben ik in deeltijd leerkracht in het basisonderwijs en werk ik bij voorkeur met de jongsten op school. Al vanaf mijn vroege kinderjaren wist ik dat ik later kleuterjuf wilde worden en zo zou het tenslotte ook gaan.

Ik ben geboren in Eindhoven en op mijn veertiende verhuisde ik met mijn ouders naar Castricum. Daar heb ik ook de middelbare school afgemaakt, waarna de opleiding tot leerkracht volgde en ik mij in mijn loopbaan via vervolgopleidingen meer en meer heb ontwikkeld in het begeleiden van kinderen en ouders/verzorgers met problemen.

Daarbij heb ik mij vooral toegelegd op kinderen met faalangst, stress en in toets en pest-situaties. En verder heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met hooggevoeligheid en beelddenken.

Voor mijn coachingswerk heb ik een voorkeur voor ‘praktijk aan huis’, niet in de afstandelijke sfeer van een klinische spreekkamer, maar de alledaagse warmte en veiligheid van een doorsnee huiskamer. Aanvankelijk alleen als kindercoach heb ik mijn praktijk gaandeweg uitgebouwd naar het coachen van volwassenen. Zeker ook omdat de problematiek van kinderen dikwijls samenhangt met die van ouders.

Maar mijn leven bestaat niet alleen uit werken. Behalve de aandacht voor mijn gezin, geniet ik ook van het sociale leven met een voorliefde voor zingen (in een koor), dansen en sporten (hardlopen).

Verder ben ik schrijfster van kinderboeken. Twee boeken (over de avonturen van vriendelijke heksen) zijn inmiddels uitgegeven, mijn derde en vierde boek staan op het punt te verschijnen.

Open de deur van mijn portfolio voor meer informatie.

Thuis heb ik ‘de belangrijke’ moederrol en daarnaast ben ik echtgenoot, coach en auteur. In mijn praktijk aan huis coach ik kinderen, ouders en volwassenen. Naast mijn werk volg ik nog steeds cursussen of trainingen. Kortom, ik ben energiek en creatief. Mijn hoofd zit altijd vol ideeën en gelukkig kan ik dat kwijt in mijn beroepen. Eén dag mag voor mij 48 uur duren.

Over Tis-Oke

Werktijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30

Contactgegevens

Anita Breetveld-Boots

Castricum

info@tis-oke.nl

0610614693

Social Media

Contactformulier