Wie ben ik

Op 9 april 1959 ben ik om 22.00 uur in de lichtstad Eindhoven op de wereld gezet.

In mijn dertiende levensjaar ben ik verhuisd naar Castricum en daar heb ik de middelbare school afgemaakt. Vanaf mijn kindertijd was ik ervan overtuigd dat ik kleuterleidster wilde worden en dit doel bereikt. Nadat ik mijn diploma leerkracht in handen had, kreeg ik een baan als spelleidster in een ziekenhuis. Daarna in het onderwijs beland. In de avonduren volgde ik verschillende nascholingscursussen, waaronder de Pedagogische academie en de opleiding voor hoofdleidster.

In 1985 trouwde ik en in 1992 werd onze dochter geboren. Een nieuwe fase brak aan want ik zette een punt achter mijn ‘betaalde’ baan. In 1995 kwam er een zoon bij. In 1999 kreeg ik weer tijd voor een baan buitenshuis en hervatte het onderwijzen aan basisschoolkinderen. Daarnaast een studie voor intern begeleider gevolgd en deze functie zes jaar, naast werkzaamheden in mijn klas, bekleed. Altijd bleef ik me interesseren voor de ‘problematiek’ van o.a. gedrag, hooggevoeligheid, beelddenken en faalangst bij kinderen. Na het volgend van cursussen en opleidingen hiervoor heb ik een praktijk voor kindercoaching geopend, die later uitgebouwd is naar het coachen van volwassenen.

Open de deur van mijn portfolio voor meer informatie.

Thuis heb ik ‘de belangrijke’ moederrol en daarnaast ben ik echtgenoot, coach en auteur. In mijn praktijk aan huis coach ik kinderen, ouders en volwassenen. Naast mijn werk volg ik nog steeds cursussen of trainingen. Kortom, ik ben energiek en creatief. Mijn hoofd zit altijd vol ideeën en gelukkig kan ik dat kwijt in mijn beroepen. Eén dag mag voor mij 48 uur duren.

Over Tis-Oke

Werktijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30

Contactgegevens

Anita Breetveld-Boots

Castricum

info@tis-oke.nl

0610614693

Social Media

Contactformulier