top of page

VOLWASSENEN

Als leerkracht en coach heb ik veel

met ouders te maken. Wat ik

belangrijk vind, vooral als het leren

of het gedrag niet soepel verloopt, is dat je in gesprek blijft met ouders. Dat kan lastig zijn, maar door naar elkaar te luisteren, samen te werken en met de juiste vraagstelling kom je tot elkaar.

Ouders zijn onlosmakelijk met hun kind verbonden. Ze zijn ook de experts en je hebt elkaar nodig om het doel te bereiken dat je voor ogen hebt. Via een opleiding aan de Academie voor Counseling en Coaching ben ik mij een aantal jaren geleden gaan verdiepen in het coachen van ouderen. Coaching kan worden ingezet als je met keuzevragen zit zoals: ik wil over meer daadkracht beschikken, beter leren om mijn grenzen aan te geven.

Of coaching in de vorm van hulp bij het verbeteren of herstellen van een verstoorde werkrelatie, bij een burn-out of het voorkomen daarvan, bij problemen die met stress te maken hebben, bij relatieproblemen of het vergroten van het zelfvertrouwen. En er is vaak nog zo veel méér, waarbij u wel even een steuntje in de rug kunt gebruiken

Wat kan in uw situatie, bij uw probleem zinvol zijn? Wat zou een coach voor u kunnen betekenen. U kunt voor een advies of een verkennend gesprek altijd contact met mij zoeken.

stressed-woman-headache-on-beach-260nw-5
bottom of page