top of page
ANITA%20poster%20boeken_edited.jpg

Klik op een boek om te bestellen:

Boekomslag 'De Heks van villa Zeldenrust
Boekomslag 'De gekleurde heks'.jpg

Vanwege werkzaamheden aan mijn site kan het zijn dat info@tis-oke.nl niet werkt. Bij geen reactie kunt u is: anitabreetveld@gmail.com gebruiken.

De kinderboeken

Behalve leerkracht ben ik ook schrijfster van kinderboeken. Twee spannende boeken over heksen zijn uitgegeven. Verhalen met veel humor en meer over vrolijke dan over dood enge heksen.

Zoals in mijn debuut ‘De Gekleurde Heks’, waarin bij de onfortuinlijke heks Niessela altijd alles mis gaat. Die altijd moet niezen als ze haar toverspreuken uitspreekt en alles ineens een rare kleur krijgt.

Een boek dat bij uitstek en zonder risico van slapeloze nachten kan worden voorgelezen aan kinderen van 4-5 jaar en vanaf 8 jaar kunnen ze het zelf lezen.

Mijn tweede heksenboek heet ‘De Heks van Villa Zeldenrust’, een bloed spannend boek voor kinderen vanaf 9-10 jaar.

Vanaf 1 maart is het boek alleen nog maar te bestellen via mijn site of via anita@breetveld.com. Ik ga het boek herschrijven en Peter Richard Winkelaar gaat er nieuwe illustraties bij maken.

 

 

'Waar zijn de stippen van Sproet?'

Eind mei 2022 is mijn derde kinderboek verschenen.

Het is een spannend prentenboek en het heet:: ‘Waar zijn de

stippen van Sproet?’

Ik heb het boek gemaakt samen met illustrator Peter Richard Winkelaar, die voor prachtige tekeningen heeft gezorgd.

 

Laat ik niet te veel over de inhoud verklappen, maar het boek gaat over het lieveheersbeestje Sproet, dat blij is met de stippen op zijn rug.

Op een dag ontdekt hij tot zijn schrik dat alle stippen op zijn rug spoorloos zijn verdwenen. Verdrietig gaat hij in het bos op zoek naar zijn stippen en vraagt daarbij aan dieren om hem te helpen zoeken. En dat doen ze.

Alleen, wat is er met Ekster aan de hand, waarom doet die zo vreemd? En wat heeft mol tijdens het zoeken gevonden? Bijzonder aan dit fraaie prentenboek is dat de lezer zelf mag kiezen hoe het verhaal afloopt. Via deze website houd ik u op de hoogte.

26 februari 2022:

We hebben een proefdruk ontvangen. Geweldig om weer een boek in mijn handen te hebben. Prachtige illustraties. Het is bijna naar mijn zin. Er mag nog gesleuteld worden aan de lay-out van de tekst.

 

Inmiddels heb ik, zonder gezien te hebben, tien boeken verkocht. Leuk hoor!!

 

Naar aanleiding van de proefdruk wordt de uitlijning van de tekst aangepast. Even geduld dus even.

Er wordt hard aan gewerkt. Een tweede proefdruk was nodig vandaar dat de boeken nog niet gedrukt zijn. In week 20 worden de boeken ze bezorgd als het goed is.

 

Wil je een boek bestellen dan kan dat via een klik op het plaatje op deze site of stuur een mail naar anita@breetveld.com of bericht via de app 0610614693.

De prijs van het boek is €16,95 excl. verzendkosten en €21,05 inclusief verzendkosten, maar iedereen is welkom aan huis om een boek op te halen.

Voor de liefhebber schrijf ik een leuke tekst in het boek.

Op 4 juni was er een geslaagde presentatie en voorstelling in Kindcentrum Helmgras te Castricum. 

1. Cover kikker.jpg
IMG-20220519-WA0012.jpg
DSCF1357 cc22 75 50.jpg
bottom of page