Wie ben ik?


 

Ik ben Anita Boots, geboren in 1959, moe- der van twee volwassen kinderen en echtgenote. In mijn woonplaats Castricum heb ik een coachingspraktijk voor kinderen en volwassenen, die in hun leven zijn vastgelopen en een duwtje in de goede richting nodig hebben.

 

Naast mijn werk als coach ben ik  leer- kracht in het basisonderwijs en geef ik  bij voorkeur les aan het jonge kind. Al vanaf mijn vroege jeugd wist ik dat ik later kleuterjuf wilde worden. 

Onder de naam 'Tis-oké' heb ik mij in mijn coachingswerk vooral toegelegd op het leren omgaan met faalangst, stress en verhogen van weerbaarheid. Verder ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met hooggevoeligheid en beelddenken. Ondersteun ik ouders bij het opvoeden.

Ik heb praktijk aan huis, niet in de afstan- delijke sfeer van een klinische spreekkamer, maar in de alledaagse warmte en veiligheid van een doorsnee huiskamer.

Aanvankleijk ben ik als kindercoach begon-nen, maar ik heb mijn praktijk gaandeweg uitgebouwd naar het coachen van volwas-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

senen. Zeker ook omdat de problematiek van kinderen dikwijls samenhangt met die van ouders.

Maar mijn leven bestaat niet alleen uit werken. Behalve de aandacht voor mijn gezin, geniet ik ook van het sociale leven met een voorliefde voor zingen (in een koor), dansen en sporten (hardlopen).

 

Verder ben ik schrijfster van kinderboeken. Twee boeken (over de avonturen van vriendelijke heksen) zijn inmiddels uitgegeven, mijn derde boek staat op het punt te verschijnen.

Anita BOOM2.jpg