top of page

Wie ben ik?


 

Ik ben Anita Boots, geboren in 1959,

moeder van twee volwassen kinderen en echtgenote.

 

Ik ben fulltime leerkracht in het basisonderwijs en op het ogenblik geef ik les aan een kleutergroep. Daar ligt mijn passie. Al vanaf mijn vroege jeugd wist ik dat ik later kleuterjuf wilde worden. 

Voor de uitbraak van de Corona gaf ik twee dagen op school les en daarnaast had ik

een coachingspraktijk.

Onder de naam 'Tis-oké' had ik mij in mijn coachingswerk toegelegd op het leren omgaan met faalangst, stress en teleurstellingen. Samen met kinderen en ouders/verzorgers werkte ik oplossingsgericht aan het verhogen van weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Verder ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met hooggevoeligheid en beelddenken. Ondersteunde ik ouders/verzorgers bij het opvoeden. 

Nadat ik mijn praktijk had gesloten kon ik mijn baan in het onderwijs uitbreiden en tot de dag van vandaag is dat mijn nieuwe bezigheid, waar ik elke dag van geniet. Voor mij is het een feest om aan kleuters les te geven. Ik kan mijn fantasie kwijt in de themahoeken en de lessen die erbij horen. Op de school waar ik werk krijg ik daar ook de vrijheid voor.

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn leven bestaat niet alleen uit werken. Behalve de aandacht voor mijn gezin, geniet ik ook van het sociale leven met een voorliefde voor zingen (in een koor), dansen en sporten. Handwerken, lezen en kleding maken zie je me vaak doen.

 

Verder ben ik schrijfster van kinderboeken. Twee boeken, waar heksen centraal staan, zijn uitgegeven.

Samen met Peter Richard Winkelaar heb ik het prentenboek: 'Waar zijn de stippen van Sproet' gemaakt.

De boeken zijn via de boekenpagina te bestellen. 

Anita BOOM2.jpg
bottom of page